siła smaku
7.11.16

Domowa czekolada z masłem orzechowym

›
--- Pogoda na zewnątrz sprzyja jedynie do tego, żeby schować głowę pod koc i wystawić dopiero w okolicach kwietnia. Jesienną ...
3 komentarze:
5.10.16

Pora na Pomidora - warsztaty w Brusach

›
--- Żeby przeprowadzić kolejne warsztaty, musieliśmy pokonać naprawdę daleką drogę, pełną przygód i niespodziewanych zwrotów! W...
4.10.16

Pora na Pomidora - warsztaty w Warszawie

›
--- Jeśli na bieżąco śledzicie bloga lub facebook siłysmaku (o tu) , wiecie, że ostatnio miałam przyjemność uczestniczyć razem z Fund...
3 komentarze:
2.10.16

Ile warzyw i owoców jeść dziennie?

›
--- Zastanawialiście się kiedyś ile tak naprawdę warzyw i owoców dziennie powinniśmy jeść? Jeśli poszukacie informacji na ten temat, ...
1 komentarz:
28.9.16

Czekoladowe babeczki z bananami

›
--- Za każdym razem, kiedy znajduję już prawie czarne banany, zawsze wiem co z nich zrobić! Idealnie nadają się na krem czekola...
4 komentarze:
27.9.16

Pora na Pomidora i moja historia

›
--- Kiedy prawie dziesięć lat temu wyprowadzałam się od rodziców, niewiele wiedziałam o gotowaniu. Przez pierwszy rok w mo...
25.9.16

Kakaowe trufle z kaszy jaglanej

›
--- Gwarantuję Wam, że nikt nie będzie kręcił nosem na kaszę jaglaną w ich składzie, bo jest kompletnie niewyczuwalna. Za to k...
2 komentarze:
23.9.16

Najlepsze placki z cukinii z fetą

›
--- Kiedy sezon na cukinie w pełni, przygotowuję je bardzo często ( po przygodzie, którą opisałam na fb, sprawdzając dokładniej ws...
2 komentarze:
11.7.16

Włoskie ciasto z ricottą

›
--- Postanowiłam osłodzić Wam trochę rozłąkę i pierwsze przepisy, które pojawią się po przerwie wybrać słodkie. Dziś mam dla Was pysz...
3 komentarze:
›
Strona główna
Wyświetl wersję na komputer
Obsługiwane przez usługę Blogger.